Çocuğunuz İlk Diş Hekimi Ziyareti İçin Nasıl Hazırlanır?



Çocuğunuz İlk Diş Hekimi Ziyareti İçin Nasıl Hazırlanır?


Pediatrik Diş Hekimi çocuğunuzu rahatlatır ve onlara mümkün olan en iyi diş bakımını verir. Bir  pediatrik dişçi  çocukların ağız ve diş sağlığı için en iyi seçenekleri sunar. Ancak, ebeveynlerin ilk ziyaret için beklentileri nedir ve çocuklarını nasıl hazırlayabilirler? 

Rahatlatıcı Ofisler







Pediatrik diş hekimleri  , çocuklar için özel olarak tasarlanmış eğlenceli ve davetkar bir ortamı teşvik etmeyi amaçlamaktadır  Çocuğunuzun rahatlığı , diş hekimi ziyareti ile olumlu bir ilişki kurmanın en önemli faktörlerinden biridir , bu nedenle buraya tıklayarak kliniğimize göz atabilirsinizNe kadar eğlenceli olduğumuzu hissetmek için sosyal medya sayfalarımızı da kontrol edebilirsiniz  Facebook, kliniğimizle ilgili haberleri aramak için harika bir yerdir  ve ayrıca bazı  hasta  değerlendirmelerimizi okumak için iyi bir yerdir  .  

Kolay İlk Deneyim

Çocukları diş hekimi ile tanıştırmak, herhangi bir ebeveyn için zor bir görev olabilir. Çocuklar genellikle çeşitli sebeplerden dolayı ilk defa doktora veya diş hekimine gitmekten çok çekinirler. Pediatrik diş hekimleri bunu biliyorlar, bu yüzden ilk klinik ziyaretleri için rahat bir “buluşma ve selamlaşma” sunuyoruz. İlk ziyaret, bizim uygulamamız hakkında bizimle konuşmak için harika bir yoldur ve çocuğunuzun yeni çevreye nasıl tepki verdiğini ölçmek için size bir şans verir. 

Çocuklara Bakım Eğitimi

Pediatrik dişhekimleri, küçük  çocuklar  ve ergenler için   2-3 yıl  özel eğitim almışlardır Diş hekimlerimiz, meslek birlikteliklerimiz, ayırt etmek ve onurlandırmak için web sitemize göz atabilirsiniz. 

Her yaş için bakım

Pediatrik dişhekimleri her yaştan çocuklar için bakım yapar . Bebeklik, çocukluk ve ergenlikten genel diş hekimine geçmeye hazır oluncaya kadar çocuğunuzun sağlıklı bir gülümseme geliştirmelerine yardımcı oluruzÇocuklarınıza sağlıklı fırçalama alışkanlıklarını öğretmek, diş ipi kullanmanın önemi hakkında bilgilendirmek ve yıllar boyunca ağızlarını temiz tutacak diyet ipuçlarını vermek için sizinle birlikte çalışıyoruz. 

Çocuğunuzu Nasıl Hazırlarsınız? 

1 -  Gelmeden önce, ilk ziyaretlerinin herhangi bir prosedür veya “sandalye zamanı” içermeyeceğini söyleyin. Onlara, sağlıklı bir gülümseme elde etmelerine yardımcı olmak isteyen yeni insanlarla tanışmak için orada olduklarını hatırlatın! 
2 - Onları diş hekimleriyle tanıştırmak için diş randevularınızdan birine götürün. Bir diş ziyaretinin ne kadar eğlenceli olabileceğini göstermek için pozitif dil kullandığınızdan ve iyi bir zaman geçirdiğinizden emin olun.  
3 - Çocuğunuzun yaşına ve sözlü gelişimlerine uyan uygun ağız sağlığı rutinini uyguladığınızdan emin olun.Ağız sağlığını koruyarak, ilk randevularının daha sorunsuz geçmesine yardımcı olabiliriz.

Çocuğunuzun Diş Hekimi Olmayı Çok isterdik

Çocuğunuz için en iyi diş bakımını sağlamak bizim en önemli önceliğimizdir. Çocuğunuzun dişhekimliği ihtiyaçları hakkında sizinle konuşmak isteriz. Bir diş hekiminin erken teşhisi çok önemlidir, bu yüzden bebeğiniz doğduktan hemen sonra çocuğunuzu getirmenizi öneririz. Bu şekilde, ömür boyu sürecek sağlıklı bir gülümseme kazanmalarına yardımcı olacak bir diş planı hazırlayabiliriz. Randevu veya rahatlatıcı bir buluşma ayarlamak için bizi bugün arayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuğunuz Parmak Emiyorsa..

Çocuğum İçin Diş Beyazlatma İşlemi Sağlıklı Bir Uygulama Mıdır?

Çocuğunuzun Sağlıklı Bir Ağız İçin İhtiyacı Olan Vitaminler ve Mineraller